Hľadať
Svet Isotra
8. mája 2024

Dverná sieť proti hmyzu: Typ H2

Ing. Aneta Paroulková
4 min.
122 prečítanie
Dverná sieť proti hmyzu: Typ H2
Zostaňte ochránení a v pohodlí s novou dvernou sieťou proti hmyzu typu H2, ktorá prichádza na trh ako vylepšenie populárneho modelu H1.

Prednosti nového modelu H2

Dverná sieť typ H2 prináša niekoľko vylepšení, ktoré zaistia ešte lepšiu ochranu vášho domova pred nevítanými hosťami. Hlavnou výhodou je užší a pevnejší profil rámu, ktorý ponúka väčšiu odolnosť a tuhosť v porovnaní s predchádzajúcim modelom. Tento nový model je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú spoľahlivú a dlhodobú ochranu proti hmyzu bez toho, aby narušili estetiku svojho domova.

Prečo si zaobstarať sieť proti hmyzu na dvere?

Jedným z hlavných dôvodov, prečo ľudia volia inštaláciu sietí proti hmyzu, je ich schopnosť účinne zabraňovať vstupu hmyzu do domu. To znamená menej komárov, múch, pavúkov a ďalšieho hmyzu, ktorý môže byť nielen otravný, ale aj nositeľom rôznych chorôb. Nielen dvere, ale aj okná je vhodné zabezpečiť proti hmyzu!

Prirodzené vetranie

So sieťami proti hmyzu môžete nechať otvorené dvere bez obáv, že by dovnútra vnikol hmyz. To umožňuje prirodzený prietok vzduchu a pomáha udržiavať váš domov svieži a dobre vetraný, čo je obzvlášť príjemné počas teplých letných mesiacov.

Vlastnosti, ktoré zaujmú

  • Extrudovaný hliníkový rám: S prierezom 31,5 × 12 mm poskytuje sieť vynikajúcu stabilitu a odolnosť.
  • Vyššia tuhosť rámu: Zaručuje lepšiu ochranu a dlhšiu životnosť výrobku.
  • Jednoduchá montáž a demontáž: Umožňuje rýchle a efektívne použitie bez potreby profesionálnej inštalácie.
  • Farebné prevedenia: Rám dvernej siete môžete zvoliť buď v imitácii dreva alebo v ktorejkoľvek farbe RAL, vďaka čomu sa dokonale hodí k fasáde vášho domu.

Dizajn, ktorý sa prispôsobí

Jedným z kľúčových aspektov dvernej siete typ H2 je jej vizuálna univerzálnosť. Vďaka širokej palete farieb a možnosti imitácie dreva môžete sieť perfektne zladiť s exteriérom vášho domu. Táto flexibilita v dizajne z nej robí ideálnu voľbu pre domácnosti, ktoré dbajú na detail a chcú udržať konzistentný vizuálny štýl.

Ak ste unavení z neustáleho boja s hmyzom, je čas zvážiť inštaláciu sietí proti hmyzu a užívať si pokoj a čerstvý vzduch bez bzučania pri uchu.

Ing. Aneta Paroulková

Najnovšie

Dom a záhrada
12. júla 2024

Čo je in v bývaní? Multifunkčný nábytok, ekologické krby alebo vonkajšie žalúzie

Ing. Kateřina Jelenová
5 min.
122 prečítanie
Čo je in v bývaní? Multifunkčný nábytok, ekologické krby alebo vonkajšie žalúzie
Ako vyzerá moderná domácnosť roku 2024? Zabudnite na výrazné vzory, falošné kvety a otvorené police v kuchyni – o posledných trendoch v zariadení bytu sa dočítate v našom článku.
Urob si sám
10. júla 2024

DIY plechovky (nielen) na ceruzky a pastelky

Ing. Aneta Paroulková
4 min.
122 prečítanie
DIY plechovky (nielen) na ceruzky a pastelky
Ak sa bojíte zložitých DIY výrobkov, môžete si v kľude vydýchnuť. Náš ďalší tip na to, ako si vylepšiť domov, je opäť veľmi jednoduchý. Možno ešte viac, než si myslíte. A využitie? No uvidíte sami!