Hľadať
Svet Isotra
30. októbra 2023

Navoľte si vlastnú pergolu v desiatich krokoch

Ing. Kateřina Jelenová
5 min.
287 prečítanie
Navoľte si vlastnú pergolu v desiatich krokoch
Bioklimatickú pergolu ARTOSI sme uviedli na trh v máji roku 2019. Za dobu takmer 3,5 rokov sme získali celý rad podnetov zo strany ako našich obchodných partnerov, tak Vás – našich zákazníkov. Pôvodnú verziu bioklimatickej pergoly sme konštrukčne a funkčne inovovali a k pergole sme doplnili ďalšie produkty, ako je zasklenie ARTOSI GLASS, screenové rolety ALFA a ALFA PLUS vo veľkosti boxu 110, vo vývoji je box 150. Na konštrukčnom prevedení pergoly ARTOSI je postavený nový produkt, a to prístrešok na státie pre autá – CARPORT ARTOSI.

Konfigurátor bol zostavený už skôr, ale čítal celkom 40 hodnôt, aby sa pokryli všetky nároky a požiadavky na výrobu pergoly. Vyplniť toľko polí bolo náročné a zdĺhavé pre odborníka, nieto ešte pre laika. Práve preto sme vo februári spustili úplne nový grafický konfigurátor, ktorý uľahčí celý proces objednávania pergoly ARTOSI. Cieľom bola redukcia krokov vedúca k objednávke, a hlavne vizualizácia celého objednávkového procesu.

 

Grafický konfigurátor Vás bude vizuálne sprevádzať všetkými krokmi objednávky, ktoré sme postupne zredukovali zo 40 krokov na 10! Všetky údaje, ktoré v každom kroku zadáte, sa prepisujú do ďalšieho kroku, tzn., že máte neustály prehľad o tom, čo ste zadali a ako daná pergola v konfigurácii vyzerá. V poslednom 10. kroku sa automaticky generuje zhrnutie zadaných parametrov, a to ako vizuálne, tak formou výpisu, kde si môžete overiť všetko, čo bolo zadané.

Pokiaľ zabudnete zaškrtnúť niektoré z povinných polí alebo vyplníte niečo chybne, tak Vás systém upozorní a pred opravou nepustí k ďalšiemu kroku. Grafický konfigurátor sme doplnili aj o 3D pohľad, ktorý reflektuje zadané parametre danej pergoly a vychádza 1:1 z modelu pergoly ARTOSI. Ďalším benefitom je možnosť generovať pdf súbor s danou konfiguráciou a 3D modelom.

Nebojte sa navoliť si vlastnú pergolu. Delí Vás od nej len jednoduchých 10 krokov vo veľmi intuitívnom a užívateľsky priaznivom prostredí. Jedná sa o nezáväznú objednávku, ktorú môžete s Vašim ISOTRA PARTNEROM upraviť, zmeniť a celú prekonzultovať tak, nech ste s výsledkom plne spokojní.

Ing. Kateřina Jelenová

Najnovšie

Dom a záhrada
12. júla 2024

Čo je in v bývaní? Multifunkčný nábytok, ekologické krby alebo vonkajšie žalúzie

Ing. Kateřina Jelenová
5 min.
287 prečítanie
Čo je in v bývaní? Multifunkčný nábytok, ekologické krby alebo vonkajšie žalúzie
Ako vyzerá moderná domácnosť roku 2024? Zabudnite na výrazné vzory, falošné kvety a otvorené police v kuchyni – o posledných trendoch v zariadení bytu sa dočítate v našom článku.
Urob si sám
10. júla 2024

DIY plechovky (nielen) na ceruzky a pastelky

Ing. Aneta Paroulková
4 min.
287 prečítanie
DIY plechovky (nielen) na ceruzky a pastelky
Ak sa bojíte zložitých DIY výrobkov, môžete si v kľude vydýchnuť. Náš ďalší tip na to, ako si vylepšiť domov, je opäť veľmi jednoduchý. Možno ešte viac, než si myslíte. A využitie? No uvidíte sami!