Hľadať
Svet Isotra
8. októbra 2024

Naše výrobky a bezpečnosť detí

Ing. Kateřina Jelenová
Naše výrobky a bezpečnosť detí
41 prečítanie
Naše výrobky a bezpečnosť detí
Deti sú radosť aj starosť a predovšetkým to najdôležitejšie na svete. Sledujeme ich pokroky, ako s radosťou a zvedavosťou objavujú svet a skúšajú nové veci. Bežné vybavenie domácnosti, spotrebiče aj žalúzie a rolety môžu byť pre dieťa nebezpečné. Buďte predvídaví a svoj byt zabezpečte. My vám s tým pomôžeme.

Ak si vyberáte rolety alebo žalúzie, mali by spĺňať všetky vaše požiadavky na zatienenie interiéru, svetelnú pohodu, znižovať náklady na vykurovanie. Výrobky spoločnosti ISOTRA a.s. všetky tieto požiadavky spĺňajú. Navyše však spĺňajú požiadavky normy STN EN 13120, čím je zaistená bezpečnosť vašich detí. Nami dodávané výrobky majú niekoľko bezpečnostných prvkov.

Spojka - Vďaka spojke dôjde pri pôsobení sily väčšej ako 6 kg k roztrhnutiu retiazky. Vďaka tomu sa nevytvorí nebezpečná slučka.

Kladka – Pri použití kladky dôjde k napnutiu ovládacích šnúr tak, aby sa medzi nimi nevytvorila slučka.

Navijak, dve kolieska – Zabránia vytváraniu slučiek, zároveň udržíte šnúrky v dostatočnej výške z dosahu detských ručičiek.

Robíme všetko preto, aby naše výrobky boli pre deti maximálne bezpečné. Na bezpečnosť musia myslieť aj rodičia. Dodržujte pokyny na obaloch a sami urobte kroky na to, aby nehrozilo deťom vážne zranenie.

Ing. Kateřina Jelenová

Najnovšie

Dom a záhrada
6. októbra 2024

Pripravte si bylinky na zimu

Ing. Aneta Paroulková
4 min.
41 prečítanie
Pripravte si bylinky na zimu
Už ste zožali prácne vypestované ovocie, ale stále neviete, čo si počať s bylinkami? Poradíme vám, ako ich pripraviť na zimu.
Sezónne témy
5. októbra 2024

Rolety do pergoly? Skvelá zástena, ktorá zabráni prefukovaniu v pergole

Ing. Jakub Vaněk, Ph.D
5 min.
41 prečítanie
Rolety do pergoly? Skvelá zástena, ktorá zabráni prefukovaniu v pergole
Pergola nám prináša príjemné vonkajšie útočisko po celé leto. Vďaka nej máme nielen príjemný kútik na posedenie, ale aj priestor, ktorý môžeme na rozdiel od zvyšku záhrady zatieniť pred páliacim slnkom alebo aj zakryť pred dažďom. Na to, aby sme mohli na záhrade tráviť čas aj v prípade, keď fúka, potrebujeme však aj ochranu pergoly proti vetru.